Wat is een virual assistant?

Een virual assistant kan helpen bij het uit handen nemen van werk waar u als kleine zelfstandige ondernemer niet aan toekomt. Zoals bijvoorbeeld het nabellen van offertes, het maken van afspraken of plaatsen van berichten op social media. Ook grotere bedrijven kunnen een virtual assistant inhuren voor bijvoorbeeld het maken van de notulen tijdens een vergadering. Uiteraard is de assistant dan tijdens de vergadering aanwezig, maar de uitwerking gebeurt dan vanuit huis.

NWU Communicatie is gespecialiseerd in het werken op afstand. Op een snelle en zorgvuldige manier verzorgt Nancy Bakker-Wulms, de ‘regeldingen’ of de notulen van uw vergadering. En mocht het voor de uitvoering van de opdracht nodig zijn dat de opdracht op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd wordt (wat bijvoorbeeld bij interimklussen het geval is), dan kan dat natuurlijk in overleg ook.

NWU Communicatie beschikt over een breed netwerk van professionals. Zodat u altijd ervan verzekerd bent dat uw klus op tijd wordt uitgevoerd; ook tijdens eventuele vakantie of ziekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *